Alla artiklar

  • Ädel kycklingfilé

    Rätten går bra att förbereda, vilket också gör den till en utmärkt bjudrätt. Framifrån ser du ädel kycklingfilé, Olles filégryta och filé i färgglad citronsås.

  • Trolsk strömmingslåda

    Strömmings-låda serverad med kokt färskpotatis. Härlig färsommarmat!Prova att laga den här lättgjorda strömmingslådan. Den är sagolikt god tillsammans med kokt färskpotatis och en sallad.

  • Hur ska jag bevisa att han är min pappa?

    Jag har nyligen tagit reda på adressen till min far som jag aldrig träffat. Min mamma träffade honom i Paris och de hade ett kortare…

  • Hur ska jag bli av med svamp i underlivet?

    Jag är en 40-årig kvinna som har problem med svamp i underlivet. Det har kommit och gått under två år. Jag har använt Diflucan, Sporanox…

  • Hur sjuk är jag när hjärtat är för stort?

    Jag skulle vara tacksam att få veta hur sjuk jag är när jag har hjärtförstoring. Vad innebär detta? Jag har fått Renitec 5 mg, 1…

  • Svamp- och broccolipaj

    Den goda och nyttiga broccolin är släkt med blomkål och odlas framförallt i trakten av Verona i Italien och i USA men även i Sverige. Som i alla kålväxter är halten av C-vitamin och kalcium hög. Dessutom är broccoli rik på järn och karotin (A-vitamin).

  • Mexikansk korvgryta

    Av de nya kryddstarka korvarna får man mycket smak i sin gryta. Prova och njut.

  • Solgul kyckling

    En kycklingrätt som sköter sig själv i ugnen medan du kokar ris och grönsaker.

  • Smördegsinbakad kassler med nässlor

    Nässlor är en självklar sak att plocka för mig, när den tiden är. Jag förväller och fryser in, för att kunna bjuda på denna primör hela försommaren. Har du inga nässlor kan du använda spenat.

Scroll to Top