Alla artiklar

  • Silviakaka (av Annika i Uppsala)

    Du behöver 2 st ägg 2 dl socker 1 dl kallt vatten 2 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 100 st smör gr 1 dl socker…

  • Tiramisu som cheesecake

    Den här goda desserten påminner om den klassiska italienska efterrätten Tira Mi Su. Du kan göra cheesecaken i god tid innan gästerna kommer och bara garnera den i sista minuten.

  • Mjukglass med bär

    Har du bär eller frukt i frysen, mixar du snabbt och lätt ihop den här sagolikt goda mjukglassen!

  • Alla hjärtans dessert

    Den här efterrätten är egentligen en polkagris-parfait. Du vet väl att parfait inte smälter lika lätt som glass? Men hjärtevännen, bästa grannen eller din hjälpsamma arbetskamrat "smälter" säkert inför det här hjärtat!

  • Chokladfondue till frukt

    Att äta fondue är inte bara gott, utan också ett mycket trevligt sätt att umgås på. Du väljer givetvis den frukt du har tillgång till!

  • Jordgubbssorbet

    Gör en luftig jordgubbssorbet när du är sugen på något läskande och du får en ljuvlig dessert att njuta av med gott samvete!

  • Millas heta paprikapasta (av Camilla i Stockholm)

    Du behöver 6 skiva lövbiff 1 st paprika stor röd 1 st champinjoner ca 225 g 1 st cantadou paprika-chili 1 st buljongtärning 1 st…

  • Mammas kycklingpasta (av Linda i Vårgårda)

    Du behöver 3 st kycklingfiléer 1 st röd paprika 1 st grön paprika champinjoner färska 2.5 dl matlagningsgrädde 1 st hönsbuljongtärningar soja efter tycke och…

  • Pastapaj med kyckling

    Kyckling och pasta hör ihop tycker jag! Och paj är ju alltid tacksamt att bjuda på. Bilden visar två goda rätter på detta tema: Pastapaj med kyckling längst bak och Pastawok framför.

Scroll to Top