Alla artiklar

  • Päronäppelkaka med chokladgrädde

    Päron och äpplen smakar alldeles utmärkt tillsammans, inte minst i denna ljuvliga dessertkaka. Smaken på grädden som serveras till väljer du själv – punsch, kanel eller citron… Vi valde mintchoklad.

  • Honungsyoghurt med grädde(av Anna Margareta i Piteå)

    Du behöver 1 l yoghurt avrunnen naturell 2.5 dl Vispad grädde flytande honung nötter ev hackade Det här behövs för ca 4-5 port: Gör så…

  • Anitas röda äppelpaj

    En ovanlig äppelpaj som är minst lika god som den är vacker.

  • Orelunds fina äppelkaka

    Är du sugen på något riktigt gott? Då ska du göra den här ljuvliga äppelkakan. Bjud den gärna med vispad grädde smaksatt med lite konjak eller likör.

  • Lyxig päronpaj

    Nu är de svenska päronen som bäst. Passa på att laga den här härliga pärondesserten. Kanske något att avrunda din lyckade fiskmiddag med!

  • Storvikskaka (av Lena Eklöv i Storvik)

    Du behöver 50 g margarin mjukt 2 dl mjölk ljummen 4 dl mjöl 2 tsk bakpulver 2 dl strösocker äppelklyftor kanel strö över strösocker strö…

  • Drottningsufflé

    Längtar du efter att få avrunda middagen med en läcker sufflé men är rädd för att misslyckas? Då ska du satsa på den här drottningsufflén. En säker succé!

  • Kladdig chokladkaka (av Lisa i Skurup)

    Du behöver 2 st ägg 3 dl socker 1.5 tsk vaniljsocker 4 msk kakaopulver 1.5 dl vetemjöl 100 g smält smör Det här behövs för…

  • Sommarens bästa bärpaj

    Baka en frasig paj med sommarens läckra bär. Bärpajer är bäst att göra utan pajskal i botten, det blir lätt blött. Pajdeg använder du bara till kant och lock. Enkelt och gott!

Scroll to Top