Alla artiklar

  • Fryst lingonkrans

    En riktigt ljuvlig och frisk dessert får avsluta den goda middagen.

  • Nötfromage

    Bra bjuddessert som kan stå klar i kylen och vänta på gästerna.

  • Rabarberpaj

    Rabarber ger en försmak av den ljuvliga sommaren. Här är en god paj att njuta av till efterrätt.

  • Falsk savarin

    Den äkta savarinen är bakad av jäsdeg, men med sockerkaka som stomme blir den faktiskt godare.

  • Ostkaka

    Min småländska mormor bakade naturligtvis ostkakan med löpe. Det här är en mycket förenklad variant, men den är också god med sylt och lättvispad grädde.

  • Currykorv med pasta

    Pasta av olika slag kan bilda grunden i maten, om man vill leva billigt. Och pasta kan varieras nästan hur mycket som helst. Här är ett förslag!

  • Timpana

    En maltesisk makaronipudding som mättar rejält.

  • Asiatiska äggnudlar med fläskfilé och räkor

    En snabb och god festrätt.

  • Kreolsk korv

    Pasta får väl numera räknas till vår husmanskost och går att variera i det oändliga. Den här kryddiga röran, serverade jag till nykokt pasta men den är lika god till ris.

Scroll to Top