Alla artiklar

  • Kantarellrulle

    Nu "vittjar" vi våra kantarellställen och ve den, som har varit där och plockat! Rullen att fylla med härlig nyplockad svamp (eller köpt på burk) är nästan som en sufflé, pösig och läcke

  • Greek Wrap

    Denna wrap är ett exempel på cross kitchen. En mexikansk tortilla med grekisk fyllning. Enkel och okomplicerad finger food (snabbmat).

  • Svartrötter med Hollandaise

    Fattigmans sparris, kallas ibland svartroten med sitt vita, saftiga och välsmakande kött under det svarta skalet. Här bjuder vi rötterna nykokta, serverade med krämig hollandaise.

  • Sellerisallad med saffranssås

    En krämig sallad med mild fin smak. Genom att förvälla sellerin blir den mjäll och mild. Bjud den tillsammans med en saftig påskskinka. Se receptet Örtgriljerad påskskinka

  • Fänkålsgratäng

    Bjud kokt pasta eller ris till den här goda gratängen.

  • Selleribiff på wienervis

    Rotselleri är gott i mer än soppor. Prova att servera rotfrukten panerad och stekt i skivor. Vegetarisk wienerschnitzel skulle man kunna kalla den här rätten.

  • A la vego (av Susanne i Åkersberga)

    Du behöver 1 st purjolök 3 st morötter 0.5 st salladshuvud dill persilja rotfrukter valfria 2 st ägg Det här behövs för ca 2 port:…

  • Höstens squashlåda

    Du behöver 600 g squash 1 tsk örtsalt 3.5 st ägg 2 msk matlagningsmjöl (Ideal) 1 dl riven ost 1 st vitlök pressad klyfta 1…

  • Morotssoppa med mandlar (av Janina i Dublin)

    Du behöver 1 st gul lök mandel 4 st morötter 1 st potatis salt peppar ev. färsk malen vatten persilja ev. Det här behövs för…

Scroll to Top