Alla artiklar

  • Rabarber- och marängpaj

    Mycket raffinerat när det söta och det syrliga träffas. Bak till höger syns krämig rabarberpaj, fram till vänster rabarber- och marängpaj.

  • Superenkel daimglass (av Hanna i Sunnanå)

    Du behöver 3 dl Ädel Vaniljvisp 2 st dubbeldaim Det här behövs för ca 10 port: Gör så här 1 Vispa ädelvispen porös. 2 Hacka…

  • Äppelmarängglass (av Christin i Jonstorp)

    Har man glassmaskin är denna rätt otroligt lätt att göra, men det går givetvis att göra den utan glassmaskin också.

  • Sommarsymfoni

    En dekorativ och härlig desserttallrik att variera med säsongens bär, färska eller frysta. Maränggallret görs i förväg och kan stå från morgonen till kvällen innan det fylls med godsaker. Mängderna på bär och glass bestämmer värdinnan.

  • Petra-Elsas kola (av Elisabeth och Petra i Gällivare)

    Du behöver 60 g margarin 4 msk sirap 1.5 msk kakao 7 msk socker 4 msk mjöl 1 tsk vaniljsocker Det här behövs: Gör så…

  • Frusen dajmtårta (av Charlotte i Kristianstad)

    Du behöver 6 st ägg 5 dl socker mandel hackad 5 dl vispgrädde 2 msk punsch 2 st dubbeldaim hackad Det här behövs för ca…

  • Nötpaj

    Blanda helst ett par sorters nötter när du gör den här underbara dessertpajen. Bjud den med frukt och vispad grädde smaksatt med lite apelsinlikör.

  • Desserttårta med chokladmousse

    Oemotståndligt god! Underst en botten med mandelmassa och creme fraiche, sedan ett mäktigt täcke av chokladmousse. Du får får en ljuvlig tårta att bjuda som dessert eller till kaffet på maten.

  • Rabarber med sydländsk touche

    Av den första späda rabarbern lagar vi en riktigt smaskig dessert med sydländsk touche. Det är den italienska paradefterrätten panna cotta som inspirerat oss.

Scroll to Top