Alla artiklar

  • Snabba pesto-kotletten

    En riktig höjdare som är klar på 5-6 minuter om du använder dig av pesto på burk.

  • Falulasagne

    Det här är ett annorlunda och dessutom enklare sätt att laga lasagne på!

  • Försommarens godaste smörgåstårta

    Du behöver 9 skiva formbröd vitt Fyllning 1: 200 g leverpastej bredbar 100 g champinjoner färska 1.5 msk sherry Fyllning 2: 0.75 dl crème fraîche…

  • Mexikanska enchiladas

    Om du fyller, tortillas, mexikanernas tunnbröd, med hett kryddad köttfärs och gratinerar rullarna i chilisås får du härliga enchiladas! En mexikansk "nationalrätt" som har blivit mycket populär i Sverige också.

  • Falsk wienerschnitzel

    Istället för att använda dyr kalvfilé lagar vi schnitzeln av kalvfärs, men skinkfärs går också bra!

  • Selleribottnar med färs

    Rotselleri och färs smakar jättegott tillsammans.

  • Fylld kotlettrad med dragonsås

    Du behöver 1 kg benfri kotlettrad 1.5 tsk salt Fyllning: 2 dl purjolök finhackad 1 msk smör 100 g skinka rökt Sås: 2.5 dl matlagningsgrädde…

  • Indisk biffcurry

    Ordet "curry" står här för att det rör sig om en gryta från Indien och har ingenting med vår krydda att göra. Detta är en festlig rätt som dukas fram med olika tillbehör att plocka av. Grytan kan också lagas av lammkött. Till denna kryddstarka rätt passar det bäst att dricka ett gott öl.

  • Färsgryta

    En lättgjord mustig gryta.

Scroll to Top