Alla artiklar

  • Tryffel med jordnötssmör

    Kombinationen söt choklad och salta jordnötter är alltid en hit! Här möts smakvinnarna i en len tryffel.

  • Nougatbitar med mandel

    Variera mandlarna med hasselnötter eller andra nötter.

  • Kan alla gå ner i split?

    Ung eller gammal, mjuk eller stel som en pinne. Alla kan lära sig att gå ner i split, menar japanska Eiko som har hjälpt mängder av elever i 60– och 70–årsåldern att bemästra den ädla konsten.

  • Citronkola med vanilj

    Glykossirap är perfekt till kolakoket och gör att kolan inte blir sockrig.

  • De tar pepparkakshus till en ny nivå!

    30-åriga Helena Gustafsson och 55-åriga Erika Boberg har något alldeles speciellt gemensamt – de älskar att bygga spektakulära pepparkashus. I år har Helena byggt Willy Wonkas chokladfabrik av 120 delar och Erika en hel pepparkaksby, komplett med kyrka, växthus och lada.

  • Fudge med choklad och laktrits

    Fudgen smakar choklad och har en mild lakritssmak. Tillsätt mer lakritspulver för mer lakritssmak.

  • Julklappstips: En bok för alla nostalgiker!

    Här är kalendern för alla vars hjärtan klappar för 1950- och 1960-talen. I Nostalgikalendern kan du planera ditt 2020 och ändå lite leva i det förgångna.

  • Magnus Carlsson firar julen med finess!

    Varje år firar släkten jul hos makarna Magnus och Mats Carlsson. Allt började med att de ville bräcka sina mammor med att arrangera den perfekta julen. Mats står för julmaten och Magnus paradgren är desserter och helt magiska chokladtryfflar!

  • Carlssons juldrink

    Drinken är inspirerad av Magnus och Mats Carlssons julresa till London förra året. Där serverades en liknande drink dekorerad med en torkad apelsinskiva. Apelsinen har de bytt till en äppelklyfta.

Scroll to Top