Alla artiklar

  • Syltade kantareller

    Du behöver 1 l kantareller 2 tsk salt Lag: 1,5 dl äppelcidervinäger 1,5 dl spad från svampkoket 0.75 dl råströsocker 6 st vitpepparkorn 1 tsk…

  • Ugnsbakad rotselleri

    Du behöver rotselleri 100 g smör 50 + 50 gram 3 msk vatten 0.5 st schalottenlök 1 dl parmesanost finriven 1 msk timjan plockad Gör…

  • Ljuvlig viltgryta

    Du behöver 800 g grytbitar av vilt 2 msk smör 1 msk mjöl 1 msk tomatpuré 4 msk balsamvinäger 1 tsk råströsocker 2 dl rött…

  • Vietnamesiska köttbullar med ­citrongräs och chili

    Du behöver 500 g fläskfärs 3 msk fisksås 0.5 st röd chilifrukt urkärnad 2 st citrongräs finhackade 1 tsk strösocker 0.5 tsk salt 0.5 tsk…

  • Lammköttbullar från Mellanöstern med tahiniyoghurt

    Du behöver 500 g lammfärs 1 st gul lök finhackad 2 st vitlöksklyftor pressade 0.5 tsk chiliflakes 0.5 kruka färsk persilja finhackad 2 tsk spiskummin…

  • Italienska aubergineköttbullar

    Du behöver 3 st aubergine 2-3 msk olivolja salt och peppar 1 pkt pinjenötter finhackade 0.5 dl parmesanost finhackad 2 st vitlöksklyftor pressad 0.5 st…

  • Den vita pizzan ”Feeling Blue”

    Du behöver 4 st degbollar 2 dl crème fraîche med lite vatten 2 st bollar fior di latte 1 st scamorza rökt typ av mozzarella,…

  • Pizza Margherita – pizzans urmoder

    Du behöver 4 st degbollar 2,5 dl tomatsås 2 st bollar fior di latte enklare komozzarella 2 st bollar Buffelmozzarella olivolja att pensla kanterna med…

  • Tomatsås

    Du behöver Gör så här Passera ½ liter San Marzano-tomater, rör ner ½ dl olivolja. Smula ner ½ tsk oregano och rör ner ½ tsk…

Scroll to Top