Alla artiklar

  • Skaldjurscheesecake

    Du behöver Botten: 250 g kavring 100 g smör Fyllning: 4 st gelatinblad 500 g färskost t ex Philadelphiaost 2 dl crème fraîche 0.5 dl…

  • Avokadosås med parmesan

    Du behöver 3 dl crème fraîche 2 dl turkisk yoghurt 1 st avokado 1 st vitlöksklyfta 1 dl riven parmesanost salt och peppar 1 dl…

  • Krispig potatissallad

    Du behöver 2 kg färskpotatis 1 st rödlök 5 st salladslökar 150 g sockerärter Dressing: 0.5 dl rödvinsvinäger 2 msk rapsolja 2 msk olivolja 2…

  • Dubbelmarinerad fläskytterfilé

    Köttet blir otroligt gott tack vare två marinader, en för det råa köttet och en när köttet är tillagat och uppskuret. Servera med pressad potatis eller potatismos.

  • Bakad lax med dilltopp

    Du behöver 1 kg laxfilé skinnfri salt och peppar Sås: 3 dl gräddfil 1 dl majonnäs 0.5 tsk strösocker 1 dl hackad dill 1 tsk…

  • Rabarberkaka

    Du behöver 150 g smör 3 st ägg 2 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 3.5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 5 dl rabarber 2 tsk…

  • Banoffeepaj

    Banoffeepajen har en god botten gjord på digestivekex som toppas med karamelliserad mjölk, vispad grädde och skivad banan. En busenkel dessert som är barnsligt god!

  • Chokladsemifreddo

    Du behöver 200 g mörk choklad 4 st äggvitor 2 dl strösocker 1+1 4 st äggulor 2 dl vispgrädde 2 dl crème fraîche Garnering: ljus…

  • Vit chokladkräm med jordgubbar

    Du behöver 500 g jordgubbar 1 st vaniljstång 1 dl strösocker 2 msk pressad citronsaft 150 g vit choklad 1.5 dl vispgrädde 1.5 dl kvarg…

Scroll to Top