Alla artiklar

  • Lussekatter

    Du behöver 1 g saffran 2 kuvert 1 st sockerbit 5 dl mjölk 50 g jäst 0.5 tsk salt 1.5 dl vit sirap eller strösocker…

  • Schnitzel med ärter och klyftpotatis

    Du behöver 2 st schnitzlar av griskött t ex skinka eller bog salt och peppar 1 msk matfett 1 st ägg ströbröd Garnera med: 2…

  • Pasta med kräftsås

    Du behöver 150 g pasta valfri sort 100 g grön sparris Kräftsås: 0.5 st purjolök 1 msk smör eller margarin 1 msk vetemjöl 0.5 msk…

  • Sesamkyckling med couscoussallad

    Du behöver Couscoussallad: 2 dl hönsbuljong av tärning 1 dl couscous fullkorn 1 dl ajvar relish 50 g haricots verts 0.5 st grön paprika 0.25…

  • Mandeltorsk med citron

    Du behöver 300 g vit fiskfilé t ex torsk salt och peppar 1 msk pressad citronsaft 1.5 msk smör- & rapsolja 1 msk ströbröd 50…

  • Spenatsoppa och ostkaka med björnbär

    Du behöver 1 st liten gul lök 1 st liten potatis 2 tsk matfett 200 g fryst tinad bladspenat 4 dl grönsaksbuljong salt och peppar…

  • Lövbiffsgratäng med ädelost

    Gratänger är alltid uppskattade, både till fest och vardagens middagar. Här bjuder vi på en underbart krämig gratäng med lövbiff, broccoli och ädelost.

  • Korv- och pastagratäng

    Pasta, stekt korv, paprika och majs blandas i en gratängform. Häll över en gräddig sås med smak av chili och basilika innan hela kalaset gratineras i ugnen.

  • Fläskfilégratäng med brysselkål och svamp

    En riktigt lyxig gratäng som blir härligt mättande. Fläskfilé, brysselkål och champinjoner samsas i en god sås med smak av dijonsenap och kalvfond. Servera gratängen med pressad potatis.

Scroll to Top