Gula, syrliga gurkor

Gula, syrliga gurkor Hej Gunnel!Varför blir mina gurkor gula och syrliga i smaken? De står i växthusoch endast en planta har drabbats. / Christina Svar:...

Gula, syrliga gurkor

Hej Gunnel!
Varför blir mina gurkor gula och syrliga i smaken? De står i växthus
och endast en planta har drabbats. / Christina

Svar:

Hej
Gurkor blir skarpa i smaken av vattenbrist. Det kan vara dåligt med vatten någon enstaka dag bara. Att de är gula kan tvärtom bero på att de tidvis fått för mycket vatten. För gurkodling gäller ett väldigt jämnt och pålitligt vattnande.
Mvh Gunnel

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top