Auberginekaviar

Du behöver 1 st aubergine 1.5 st vitlöksklyftor 3.5 msk olivolja salt svartpeppar Gör så här Sätt ugnen på 200 grader. Rosta auberginen 15-20 minuter....


0 portioner

Du behöver

  • 1 st aubergine
  • 1.5 st vitlöksklyftor
  • 3.5 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Rosta auberginen 15-20 minuter. Skrapa ur aubergineköttet från skalet och mixa med vitlök och olivolja till en slät puré. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Servera på grillade baguetteskivor som en aptitretare.


Kommentar:
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top