Läsar-recept

Bär i kråkbärsgelé

Du behöver 3 1/2 dl vatten 1 1/2 dl kråkbärssaft 1 1/2 dl gelésocker 1 1/2 dl blåbär 1 1/2 dl hallon Gör så här...


0 portioner

Du behöver

  • 3 1/2 dl vatten
  • 1 1/2 dl kråkbärssaft
  • 1 1/2 dl gelésocker
  • 1 1/2 dl blåbär
  • 1 1/2 dl hallon

Gör så här

Koka upp saften och vatten. Rör ner gelésockret tills det har smält. Mät upp bären i dessertskålar. Häll över den varma gelén i skålarna. Ställ den i kylen för att stelna.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top