Läsar-recept

Bärpaj

Du behöver frukt valfria och bär 125 g smör 1.5 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver Gör så här 1 Smöra en liten...


4 portioner

Du behöver

  • frukt valfria och bär
  • 125 g smör
  • 1.5 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver

Gör så här

1
Smöra en liten pajform och fyll botten med valfria bär eller frukter i bitar.

2
Smält smöret och rör ner en blandning av socker/mjöl/bakpulver. Bred blandningen över frukterna. Grädda på näst nedersta falsen i 200 graders ugns värme i cirka 30 minuter.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top