Läsar-recept

Bearnaisefisk

Du behöver 250 g fryst hackad spenat 400 g fryst torskfilé salt vitpeppar 1 påse béarnaisesåspulver 4-5 dl crème fraîche ost Gör så här 1...


4 portioner

Du behöver

  • 250 g fryst hackad spenat
  • 400 g fryst torskfilé
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 påse béarnaisesåspulver
  • 4-5 dl crème fraîche
  • ost

Gör så här

1
Smöra en ugnsäker form och täck botten med spenat. Lägg den frysta torsken ovanpå spenaten. Salta och peppra. Sätt in i ugnen i 200 graders ugnsvärme i cirka 20 minuter.

2
Blanda under tiden såspulver med crème fraîche. Häll såsen över fisken och täck formen med ostskivor. Ssätt in i ugnen igen tills osten fått fin färg.och såsen börjat koka.

3
Servera med potatismos.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top