Blue cheese sub

Du behöver 1/2 baguette 3 skivor kalkonbröst en näve blandade sallatsblad Sås: 50 g cambozolaost 2 msk matlagningsyoghurt Garnering: Klyftad galiamelon Gör så här Klyv...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1/2 baguette
  • 3 skivor kalkonbröst
  • en näve blandade sallatsblad
  • Sås:
  • 50 g cambozolaost
  • 2 msk matlagningsyoghurt
  • Garnering:
  • Klyftad galiamelon

Gör så här

Klyv en djup ficka i baguetten och lägg i pålägget. Rör ihop såsen och skeda på. Garnera med melonen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top