Chilipepprad hälleflundra

Du behöver 2 skiva hälleflundra ca 500 g Marinad: 3 msk olja 1 msk vinäger röd 0.5 tsk salt 2 tsk peppar finhackad spansk Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 2 skiva hälleflundra ca 500 g

Marinad:

3 msk olja
1 msk vinäger röd
0.5 tsk salt
2 tsk peppar finhackad spansk

Gör så här

1
Torka av fiskskivorna och lägg dem på ett fat.

2
Blanda ingredienserna till marinaden. Pensla fisken generöst och låt den dra minst 15 minuter.

3
Grilla fiskskivorna 3-4 minuter på varje sida. Oljan gör att fiskskivorna inte får så mycket färg. Garnera med chilihacket ur marinaden när fisken vänts på gallret. Grillvärm några lättkokta morötter och servera till.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top