Citronkräm

Du behöver 4 msk florsocker 0.5 st kesella burk citron rivet skal från 1 1 st ägg Gör så här Blanda florsocker, kesella, citronskal och...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 4 msk florsocker
  • 0.5 st kesella burk
  • citron rivet skal från 1
  • 1 st ägg

Gör så här

Blanda florsocker, kesella, citronskal och äggula. Vispa äggvitan till hårt skum och vänd ner den i krämen. Klart att servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top