Citronpinnar

Du behöver 2 st smördegsplattor djupfrysta 1 st ägg 1 st citron florsocker Gör så här 1 Tina smördegen. Riv skalet av citronen och vispa...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 2 st smördegsplattor djupfrysta
  • 1 st ägg
  • 1 st citron
  • florsocker

Gör så här

1
Tina smördegen. Riv skalet av citronen och vispa upp ägget lätt. Skär varje platta i fyra lika långa remsor.

2
Pensla remsorna med ägg och strö över rivet citronskal. Vrid remsorna några varv.

3
Grädda dem i 225 graders ugnsvärme i 12-15 minuter. Lägg dem att svalna på galler. Sikta över florsocker.


Kommentar:
Blanda och ge från vårt buffé-förslag!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top