Läsar-recept

Dragonkyckling

Du behöver 600 g kycklingfilé 1 bitar cambozola salt vitpeppar dragon 3 dl vispgrädde riven ost Gör så här 1 Skär en ficka i varje...


4 portioner

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 bitar cambozola
  • salt
  • vitpeppar
  • dragon
  • 3 dl vispgrädde
  • riven ost

Gör så här

1
Skär en ficka i varje kycklingfilé och fyll denna med en bit cambozola (eller annan god, mjuk ost).

2
Krydda med salt, vitpeppar och dragon och lägg filéerna tätt i en smord form.

3
Häll över grädden och strö över den rivna osten.

4
Sätt in i 225 grader varm ugn cirka 30 minuter. Täck eventuellt med folie om osten blir för mörk.

5
Servera med pressad potatis och en sallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top