Du behöver
- 400 g köttfärs
- 1 msk potatismjöl
- 1 dl mjölk
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- smör
- 2 1/2 dl Kelda sås till kött
- 2 msk chilisås
- 1/2 tsk sambal oelek
Gör så här
1
Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna någon minut på varje sida.
2
Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek. Servera biffen med såsen, kokt potatis eller ris och lättstekta grönsaker.
Tips: Biffarna kan göras i förväg och sedan värmas i såsen.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Läs alltid innehållsdeklarationerna på färdiglagade produkter vid eventuell allergi.