Läsar-recept

Fiskbullar à la King

Du behöver 2 st fiskbullar burkar i hummersås 1 st lök stor gul smör 4 msk tomatpuré 2 dl lätt crème fraiche riven ost Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 2 st fiskbullar burkar i hummersås
  • 1 st lök stor gul
  • smör
  • 4 msk tomatpuré
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • riven ost

Gör så här

1
Skär fiskbullarna och den skalade löken i bitar.

2
Låt löken puttra lite i smör eller margarin i en stekpanna tills den blir mjuk. Blanda sedan i fiskbullar, tomatpuré och crème fraîche. Strö över riven ost och gratinera i 225 grader tills rätten fått fin färg. Servera med ris och en blandad grönsallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top