Fisklunch

Du behöver rödspättafilé ca 150 g 1 krm salt 1 krm vitpeppar smör eller olja 1 st äpple 1 krm kanel 1 krm chilipulver 1...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • rödspättafilé ca 150 g
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • smör eller olja
  • 1 st äpple
  • 1 krm kanel
  • 1 krm chilipulver
  • 1 prt kokt ris

Gör så här

1
Salta och peppra rödspättan och stek den ett par minuter på varje sida. Skiva äpplet, krydda med kanel och chilipulver och bryn äppelskivorna efter fisken.

2
Lägg upp av fisk och äpple på riset och bjud en klyfta citron eller apelsin som tillbehör.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top