Läsar-recept

Forsrännarmat

Du behöver 1 stor hackad gul lök 1 burk skivade champinjoner smör/margarin 1 burk crème fraîche 8 grillkorvar 4 stora tunnbröd salt peppar Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 1 stor hackad gul lök
  • 1 burk skivade champinjoner
  • smör/margarin
  • 1 burk crème fraîche
  • 8 grillkorvar
  • 4 stora tunnbröd
  • salt
  • peppar

Gör så här

1
Fräs lök och champinjoner i smör eller margarin. Blanda i crème fraîche.

2
Grilla korven. Detta görs om möjligt över öppen eld, annars på spisen.

3
Lägg korven och röran i tunnbrödet. Salta och peppra och rulla ihop.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top