Friterade räkbollar

Du behöver 6 dl olja 1 st räkbollar (finns i butiker för asiatiska matvaror) Gör så här 1 Häll oljan i woken och hetta upp....

Tillagningstid: 20 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 6 dl olja
  • 1 st räkbollar (finns i butiker för asiatiska matvaror)

Gör så här

1
Häll oljan i woken och hetta upp.

2
När oljan börjar ryka svagt, friterar man några bollar i taget ett par minuter tills de blir gyllene. Lägg upp dem vartefter på wokens avrinningsgaller. Serveras som pinnmat med en het chilisås. Finns på flaska.


Kommentar:
Passar utmärkt som drinktilltugg.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top