Läsar-recept

Gravlaxröra

Du behöver 200 g gravad lax (eller 1 burk matjessill) 1 st purjolök liten 1 st knippa dill 4 st hårdkokta ägg 1.5 dl Vispad...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 200 g gravad lax (eller 1 burk matjessill)
  • 1 st purjolök liten
  • 1 st knippa dill
  • 4 st hårdkokta ägg
  • 1.5 dl Vispad grädde
  • 3 msk crème fraîche
  • 2 msk senap osötad

Gör så här

Finhacka lax, purjolök, dill och ägg. Blanda samman den vispade grädden med crème fraîche och senap. Tillsätt det hackade och blanda om. Förvara kallt.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top