Grov tapenade

Du behöver 200 g kärnfria oliver 2 vitlöksklyftor 1 msk kapris 2 tsk dijonsenap 3 msk olivolja salt svartpeppar Gör så här Blanda alla ingredienserna...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 200 g kärnfria oliver
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk kapris
  • 2 tsk dijonsenap
  • 3 msk olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Blanda alla ingredienserna i en matberedare och mixa dem tills de är grovt hackade.


Kommentar:
I riktig tapenade ingår sardeller men ingen senap. Den här varianten blir minst lika god som originalet. Prova den som pålägg på rostat bröd.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top