Gudruns marängtårta

Du behöver 2 st marängbottnar (20 cm i diameter) 3 dl vispgrädde 1 dl lemon curd (från burk) blockchoklad riven citronskal fint strimlat Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
8 portioner

Du behöver

  • 2 st marängbottnar (20 cm i diameter)
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 dl lemon curd (från burk)
  • blockchoklad riven
  • citronskal fint strimlat

Gör så här

1
Lägg en marängbotten på ett fat. Vispa grädden och blanda 1 dl av grädden med lemon curd. Bred blandningen över bottnen på fatet och lägg på den andra. Skeda över resten av grädden.

2
Strö grovt riven choklad och fint strimlat skal av renborstad citron över.

3
Klart att servera.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top