Halstrad regnbåge med mojosåser

Du behöver 4 st regnbåge salt 0.5 st citron 2 st kvistar rosmarin eller timjan 2 st vitlöksklyftor olivolja Tillbehör: färskpotatis nykokt grönsaker nykokta Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 4 st regnbåge
  • salt
  • 0.5 st citron
  • 2 st kvistar rosmarin eller timjan
  • 2 st vitlöksklyftor
  • olivolja

Tillbehör:

färskpotatis nykokt
grönsaker nykokta

Gör så här

1
Skölj regnbågarna, torka av dem och salta inuti. Huvudet får vara kvar liksom skinn och fenor. Gör i ordning grillen.

2
Pressa citronen över fiskköttet inuti regnbågarna. Fyll dem med skivad vitlök och rosmarin. Pensla fisken utanpå med olivolja. Grilla dem 4-5 minuter på varje sida.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top