Hamburgerkött med basilikakeso

Du behöver 1/2 burk (à 250 g) keso ca 1 dl färsk basilika, grovt hackad 1/2 krm salt 1 stort blad isbergssallat ca 100 g...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1/2 burk (à 250 g) keso
  • ca 1 dl färsk basilika, grovt hackad
  • 1/2 krm salt
  • 1 stort blad isbergssallat
  • ca 100 g hamburgerkött
  • 1 rejält bröd

Gör så här

Låt gärna keson rinna av en stund innan den blandas med basilika och salt. Serveras sedan på isbergssallat tillsammans med köttet och brödet.


Kommentar:
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top