Hamburgertallrik

Du behöver djupfryst hamburgare (ca 100 g) 1 skiva vitt bröd 1 st ägg salt svartpeppar 0.5 st tomat grönsaker ca 1 dl djupfrysta blandade...


1 portion

Du behöver

  • djupfryst hamburgare (ca 100 g)
  • 1 skiva vitt bröd
  • 1 st ägg
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st tomat
  • grönsaker ca 1 dl djupfrysta blandade

Gör så här

1
Dela den djupfrysta hamburgaren och lägg den i kall teflonpanna. Sätt på värmen. Lägg i brödskivan. Dela ägget. Häll vitan försiktigt över brödet. Salta och peppra.

2
Vänd bröd och hamburgare när det är så dags. Lägg i tomaten och grönsakerna. Hetta upp. När brödet är stekt och hamburgaren känns klar, lägg upp av alltsammans på tallrik. Toppa med tomaten och äggulan.

3
Finns sallat och persilja hemma, garnera med det.

4
Har du tid att köpa färs, stek ett par tunna biffar i varm panna med lite olja i stället för burgaren.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top