Läsar-recept

Kassler med osttäcke

Du behöver 2 st gula lökar smör 500 g kassler 2 dl vispgrädde 1 st champinjonkräm burk 2 dl riven ost Gör så här 1...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st gula lökar
  • smör
  • 500 g kassler
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 st champinjonkräm burk
  • 2 dl riven ost

Gör så här

1
Skala, hacka och stek löken. Skär kasslern i tunna skivor.

2
Varva den stekta löken och kassler i en ungsfast form.

3
Vispa grädden. Rör ihop grädden med champinjonkrämen. Bred över kassler/löken. Toppa med den rivna osten.

4
Gratinera i 225 grader varm ugn i cirka 20 minuter.

5
Servera med kokt potatis och grönsallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top