Kryddmarinerade björnbär

Du behöver 4 dl frysta björnbär 2-3 dl flaggpunsch (eller sockerlag smaksatt med ingefära och kanel) 3 kanelstänger 3 tsk färskpressad ingefära (använd vitlökspressen) Gör...


4 portioner

Du behöver

  • 4 dl frysta björnbär
  • 2-3 dl flaggpunsch (eller sockerlag smaksatt med ingefära
  • och kanel)
  • 3 kanelstänger
  • 3 tsk färskpressad ingefära (använd vitlökspressen)

Gör så här

Låt allt sjuda i cirka 5 minuter. Dra kastrullen från värmen och tillsätt ingefäran. Låt svalna och sedan stå kallt.


Kommentar:
Ett recept från Långängens Gård utanför Stockholm, som även glutenintoleranta kan njuta av.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top