Kycklingburgare med kapris

Du behöver 2 kycklingfiléer 2 msk olivolja salt och grovmalen svartpeppar 2 hamburgerbröd 4 msk stor kapris 4 msk gräddfil sallat fransk stark senap Gör...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 kycklingfiléer
  • 2 msk olivolja
  • salt och grovmalen svartpeppar
  • 2 hamburgerbröd
  • 4 msk stor kapris
  • 4 msk gräddfil
  • sallat
  • fransk stark senap

Gör så här

1
Platta ut kycklingfiléerna med knuten hand. Grilla dem gärna i grillpanna för ett trevligt rutmönster, eller stek dem några minuter i oljan. Krydda. Kycklingen ska vara genomstekt.

2
Rosta hamburgerbrödet hastigt i kycklingpannan.

3
Komponera hamburgaren med kapris, gräddfil och sallat – den franska senapen är ett smakobligatorium!

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top