Lammrack

Du behöver 4 bitar, à ca 300 g, lammrack (=lammkotlettrad med långa ben) 2-3 msk smör salt, peppar rosmarinkvistar Gör så här Sätt ugnen på...


4 portioner

Du behöver

  • 4 bitar, à ca 300 g, lammrack (=lammkotlettrad med långa ben)
  • 2-3 msk smör
  • salt, peppar
  • rosmarinkvistar

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Bryn köttbitarna runtom i smör. Salta och peppra. Lägg några rosmarinkvistar i botten av en långpanna som rymmer alla fyra racken. Lägg på racken och häll över det brynta smöret. Ställ in dem i ugnen. Stek dem i 15-20 minuter.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top