Marinerad ansjovis

Du behöver 13.5 st ansjovis 1 st rödlök 1 dl hackad dill Marinad: 4.5 msk olja 1.5 msk vinäger 1 msk vatten vitpeppar malen Gör...


0 portioner

Du behöver

  • 13.5 st ansjovis
  • 1 st rödlök
  • 1 dl hackad dill

Marinad:

4.5 msk olja
1.5 msk vinäger
1 msk vatten
vitpeppar malen

Gör så här

Rensa och filéa ansjovisarna. Lägg dem på ett fat och strö över finhackad rödlök och hackad dill. Vispa ihop ingredienserna till marinaden och häll över. Ställ i kylskåpet ett par timmar före servering.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top