Örtsås

Du behöver 1 dl olivolja 2 klyftor vitlök 1 knippa (slätbladig) persilja 1 tsk grovt salt 2 krm malen vitpeppar Gör så här Mixa alltsammans...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 1 dl olivolja
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 knippa (slätbladig) persilja
  • 1 tsk grovt salt
  • 2 krm malen vitpeppar

Gör så här

Mixa alltsammans slätt. Kanske behövs lite mera olja, den ska gå att hälla upp. Örtoljan kan användas till dressing, pålägg, dipsås med mera. Håller en vecka i kylen.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top