Örtsås med fisk och morötter

Du behöver 2 dl matlagningsyoghurt 1 dl örtkrydda persilja, dragon, gräslök, dill, citrontimjan 0.75 tsk salt 2 krm svartpeppar nymalen 1 tsk balsamvinäger Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 1 dl örtkrydda persilja, dragon, gräslök, dill, citrontimjan
  • 0.75 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar nymalen
  • 1 tsk balsamvinäger

Gör så här

1
Blanda ihop allt. Servera med nystekt färsk fisk eller fiskpinnar.

2
Skinnig nypotatis och antingen råa eller nätt och jämnt mjukkokta primörmorötter tycker nästan alla om.


Kommentar:
Välj fisk som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top