Saloondinner

Du behöver 1 fläskkotlett 1 krm salt 1 krm svartpeppar olja ca 200 g klyftpotatis (finns i butikens frysdisk) 1-2 dl ärter 1 msk majonnäs...

Tillagningstid: 20 minuter
1 portion

Du behöver

  • 1 fläskkotlett
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • olja
  • ca 200 g klyftpotatis (finns i butikens frysdisk)
  • 1-2 dl ärter
  • 1 msk majonnäs
  • 1-2 krm vitlökspulver
  • 1 morot

Gör så här

1
Dela gärna fläskkotletten i två delar. Salta och peppra. Grilla kotlettbitarna cirka 4 minuter på varje sida. Bryn potatisklyftorna i stekpannan tills de är heta.

2
Värm ärterna. Smaka av majonnäsklicken med vitlök. Servera tillsammans med den skalade moroten och några knapriga chips.


Kommentar:
Välj chips som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top