Sandwich med currykyckling

Du behöver 20 skiva formfranska eller grahamsbröd 1 st grillad kyckling 0.5 st knippe gräslök 3 msk majonnäs 2 dl lätt crème fraiche 1 dl...


10 portioner

Du behöver

  • 20 skiva formfranska eller grahamsbröd
  • 1 st grillad kyckling
  • 0.5 st knippe gräslök
  • 3 msk majonnäs
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 dl smörgåsgurka hackad
  • 1.5 tsk curry
  • salt och peppar

Gör så här

1
Bena ur kycklingen och skär köttet i småbitar. Hacka gräslöken. Blanda majonnäs och crème fraiche med gurka, curry och gräslök. Vänd sedan ner kycklingbitarna. Krydda. Fördela kycklingröran på hälften av brödskivorna och täck med resten. Halvera dem på diagonalen.

2
Tips! Du kan göra de här sandwicharna dagen före. Förvara dem i en lufttät burk eller slå in dem i plastfilm.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top