Sommarsallad med grön sås

Du behöver 1 påse (vild) rucolasallat 4 små tomater 4 rädisor 4 skivor kokt eller rökt skinka 1 knipplök 8 tärningar feta- eller annan ost...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 1 påse (vild) rucolasallat
  • 4 små tomater
  • 4 rädisor
  • 4 skivor kokt eller rökt skinka
  • 1 knipplök
  • 8 tärningar feta- eller annan ost
  • olja och vinäger

Gör så här

1
Ta med sköljd sallad i en plastpåse och resten av ingredienserna färdigskurna i småpåsar eller småpaket av alfolie. Arrangera på tallrikar när det är matdags och droppa på olja och vinäger efter tycke.

2
Servera med bröd och grön sås (se receptet på vit sparris).


Kommentar:
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top