Läsar-recept

Spenatdip

Du behöver spenat (valfri mängd, gärna färsk) 1 pkt löksoppa (torrmix) 1 pkt grönsakssoppa (torrmix) 2.5 dl majonnäs gul lök purjolök vattenkastanjer 2.5 dl crème...


8 portioner

Du behöver

  • spenat (valfri mängd, gärna färsk)
  • 1 pkt löksoppa (torrmix)
  • 1 pkt grönsakssoppa (torrmix)
  • 2.5 dl majonnäs
  • gul lök
  • purjolök
  • vattenkastanjer
  • 2.5 dl crème fraîche

Gör så här

1
Blanda hackad spenat med soppmixerna. Tillsätt majonnäs, hackad lök och hackade vattenkastanjer. Rör i crème fraîche. Låt stå i några timmar.

2
Dippa med till exempel morötter, chips och gurka.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top