Du behöver
- 500 st pasta valfri
- paket fryst bläckfisk (små)
- 1 msk olivolja
- 2 st rödlökar
- 200 g champinjon färska
- 1 st burk krossade tomater
- persilja
- 1 st lagerblad
- salt
- peppar
- grädde en skvätt
- parmesanost
Gör så här
1
Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2
Rensa bläckfiskarna.
3
Hetta upp oljan och fräs skivad rödlök ett par minuter. Lägg därefter i bläckfiskarna och fräs i cirka 10 minuter. Tillsätt skivade champinjoner och fräs i ytterligare ett par minuter.
4
Blanda i tomatkross, hackad persilja, lagerblad, salt och peppar och låt puttra i 10 minuter.Tillsätt grädden.
5
Servera pasta med såsen över och finriven parmesan.
Denna pastan är väldigt enkel att göra och smakar gudomligt gott! Dessutom är den billig. Fryst bläckfisk får man lätt tag på i asiatiska butiker till ett bra pris. Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.