Läsar-recept

Sussies kycklingfilé

Du behöver 8 kycklingfiléer rikligt med champinjoner 4 lökar 1-2 dl crème fraîche 1-2 tsk fransk senap rikligt med hackad persilja Gör så här 1...


4 portioner

Du behöver

  • 8 kycklingfiléer
  • rikligt med champinjoner
  • 4 lökar
  • 1-2 dl crème fraîche
  • 1-2 tsk fransk senap
  • rikligt med hackad persilja

Gör så här

1
Bryn kycklingfiléerna, skär dem i fyra delar vardera och lägg dem på ett eldfast fat.

2
Bryn skivad lök och champinjoner och lägg över kycklingen. Blanda ihop valfri mängd crème fraîche och senap och häll det över, överst rikligt med persilja.Täck med aluminiumfolie.

3
Grädda i 250 grader varm ugn i cirka 20 minuter.

4
Servera med pressad potatis, ett gott vin och brytbröd till.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj bröd som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top