Svamppytt

Du behöver 200 g färska champinjoner eller annan svamp 500 g pyttpotatis smör eller olja att steka i salt svartpeppar Gör så här 1 Ansa...

Tillagningstid: 20 minuter
0 portioner

Du behöver

  • 200 g färska champinjoner eller annan svamp
  • 500 g pyttpotatis
  • smör eller olja att steka i
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

1
Ansa och klyfta svampen. Stek först den, sedan pyttpotatisen i fett. Blanda och smaka av med salt och peppar.

2
Pyttpotatis kan ersättas med samma mängd skalad, fintärnad, väl sköljd och avrunnen fast potatis samt en hackad gul lök eller 10 cm strimlad purjolök.


Kommentar:
Servera till rosmarinkyckling och ingefärssalsa.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top