Tonfisksås till pasta

Du behöver 2 st tonfisk burkar i vatten 1 dl crème fraîche 2.5 msk ketchup salt vitpeppar 1 msk persilja finklippt slät gurka Gör så...

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 2 st tonfisk burkar i vatten
  • 1 dl crème fraîche
  • 2.5 msk ketchup
  • salt
  • vitpeppar
  • 1 msk persilja finklippt slät
  • gurka

Gör så här

1
Lägg avrunnen tonfisk i en kastrull och rör i crème fraîche och ketchup, hetta upp under omrörning, smaka av med salt och peppar och rör i persilja strax före servering.

2
Lägg upp på bitar av halverad gurka där kärnhuset skrapats bort med tesked. Servera pasta och ångande haricots verts till.


Kommentar:
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top