Du behöver
- 1 msk curry
- 2 msk olja
- 2 gula lökar
- 1 morot
- 1 syrligt äpple
- 1 1/2 msk soja
- 1/2 msk vinäger
- 1 tsk paprikapulver
- 1 krm ingefära
- 1 pressad vitlöksklyfta
- salt
- 1 1/2 dl vatten
- 250-300 g falukorv (kan uteslutas om du är vegetarian som Tove)
Gör så här
1
Fräs curryn i fettet i en stekpanna. Skala och hacka lök, morot och äpple. Lägg ner i stekpannan. Tillsätt soja, vinäger, paprikapulver, ingefära och vitlök och smaka av med salt.
2
Häll över vattnet och koka cirka 10 minuter. Strimla eventuellt i korven och låt den bli varm. Servera med pasta eller ris. Klart!
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.