Tsatsiki

Du behöver 1/2 riven gurka 1 burk matlagningsyoghurt 1 pressad vitlöksklyfta 1 msk olivolja 1 tsk salt 1 krm grovriven svartpeppar Gör så här Krama...


4 portioner

Du behöver

  • 1/2 riven gurka
  • 1 burk matlagningsyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovriven svartpeppar

Gör så här

Krama ur det mesta av vattnet ur gurkan och blanda den med yoghurten. Pressa ner en vitlöksklyfta och smaka av med olivolja, salt och svartpeppar. Låt gärna såsen stå en stund innan servering så den hinner mogna i smaken

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top