Vild kotlett med bönsallad

Du behöver 2 vildsvinskotletter (andra kotletter passar också) 1 tsk finklippt timjan smör till stekning 6-8 enbär 1 msk soja 2 msk vatten Bönsallad: 1...

Tillagningstid: 20 minuter
2 portioner

Du behöver

  • 2 vildsvinskotletter (andra kotletter passar också)
    1 tsk finklippt timjan
    smör till stekning
    6-8 enbär
    1 msk soja
    2 msk vatten
    Bönsallad:
    1 burk (ca 300 g) stora, vita bönor i vatten eller egna, blötlagda och kokta
    1 liten rödlök
    1 msk jungfruol

Gör så här

1
Klappa in kotletterna i timjan och bryn dem på båda sidor. Krossa enbären i vitlökspressen och lägg i krosset. Späd med vatten och soja och låt dem puttra igenom under lock cirka 5 minuter.

2
Låt bönorna rinna av och skär löken i ringar. Blanda olivoljan med citronsaft och kryddor. Häll dressingen över bönorna.

Bli prenumerant

Icakuriren är din självklara vän i vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen, och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat.
Som prenumerant på Icakuriren läser du tidningen gratis i appen FLIPP. Du kan börja läsa tidningen i FLIPP direkt efter ditt köp.

Börja prenumerera på Icakuriren idag.

Scroll to Top